MYÖHÄSTYNYT HÄÄYÖ
Kahden naisen loukuss
KAHDEN NAISEN LOUKUSSA

Saattaja pääsee avustettavan kanssa maksutta, mikäli avustettavalla on esittää saattajakortti tai avustettavan sairaus tai vamma on niin selkeäti nähtävillä, ettei hän selviydy ilman avustajaa.

Ryhmien osalta saattajien määrä on neuvoteltava etukäteen Hannu Lappalaisen kanssa, puh. 0500 508 803 tai adeleracing@gmail.com.

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta, kun ryhmä on 20 hlöä siten, että 18 maksavaa ryhmänjäsentä ja 2 veloituksetta.

Teatterilippujen maksuvälineinä Kuntorannan kassaan maksettuna käyvät käteinen, pankki- tai luottokortit, e-passi (liikunta- ja kulttuuriseteli) tai Smartumin kulttuurisetelit.

>>>ESITYSKALENTERI 2019

Maineikkaan Kylpylähotelli Kuntorannan hulppea, yli 300 -paikkainen Eevansali tai 300 -paikkainen kesäteatteri ja laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian ja tähtiesiintyjien parissa. Aikamies -ravintola, rannan puoleiselta ikkunaseinustalta avautuvin huikein järvinäkymin, on A-oikeuksin varustettu ja tarjoaa edulliset väliajan kahviopalvelut sekä ryhmille ruokailumahdollisuuden (tilauksesta).

http://www.varkaudenkesäteatteri.fi

____________________________________________________

Rakastetun Mika Waltarin hersyvä komedia

Myöhästynyt hääyö

Lemmenparin hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen joutuu keksimään peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Omat mausteensa mehevään väärinkäsitysten soppaan tuo avulias anoppi, joka komedian kiemuroissa todistaa todeksi sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa . . ”

Esityksen kesto n. 2h, sisältää väliajan

Rooleissa: Ismo Kotro, Sanna Tarulahti, Annikki Saha ja Ilkka Holmavuo
Käsikirjoitus Mika Waltari
Ohjaus Eeva Eloranta

Oikeudet Sunklo
Tuotanto teatterituotannot.fi

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

________________________________________

Komedia aikuiseen makuun!

Kahden naisen loukussa

Hykerryttävän hauska komedia Eerosta, aivan tavallisesta suomalaisesta miehestä, ja hänen kahdesta naisestaan, joiden molempien nimi on Pirkko. Pirkot tutustuvat sattumoisin ravintolan pöydässä, kun Eero pahaa-aavistamattomana osuu paikalle . . .

Rooleissa Ismo Kotro, Eeva Eloranta ja Matleena Mannerto
Käsikirjoitus Eeva-Kaarina Kolsi
Ohjaus Eeva Eloranta

Kesto n. 1h 35 min, sisältää väliajan

KATSO >>> ESITYSKALENTERI

LIPUT alkaen peruslippu 25,00€/ eläkeläinen, opiskelija, työtön, varusmies/ siviilipalvelusmies 23,00€/ ryhmälippu 22,00€ (min. 10 hlöä)

Lippupisteestä ostettuihin lippuihin lisätään palvelu- ja toimitusmaksu.  
_________________________________________________________________________________

Kesällä 2019 Varkauden kesäteatterissa

Ihan kahjo ja hullunhauska, pikkiriikkisen tuhmakin komedia

Remppaa ja rintakarvoja

La 15.6. klo 14.00 ENSI-ILTA "Remppaa ja rintakarvoja". Cameo-roolissa Timppana Mikko Alatalo!

Mikko Alatalo
kuva Harri Hintikka

Siskokset ovat komean remonttimiehen lumoissa, vaikka mökkiremppa menee päin prinkkalaa! Äitimuori puolestaan todistaa, että sulaa se sokeri vanhankin suussa . . .

Mehevää irrottelua ja poskettomia tyyppejä tarjoavan komedian on kirjoittanut Tanja Puustinen-Kiljunen (juuri SE Tanja, jonka komediat vetävät katsomot täyteen kesäteattereissa!).

KATSO>>>ESITYSKALENTERI

LIPUT alk. 25€/ 23€/ 22€ (ryhmälippu)/ 14€ (lapset 4-15v.)

Rooleissa mm. Ismo Kotro, Matleena Mannerto ja Vuokko Korhonen

Käsikirjoitus Tanja-Puustinen-Kiljunen

Ohjaus Eeva Eloranta

Kesto n. 1h45min, sisältäen väliajan.

ESITE>>>TÄSSÄ