Ahmed ja lemmenkipeät leidit

Kahden naisen loukussa

Mummonmökki

LÖYDÄ SISÄINEN STARASI -TEATTERI-ILMAISUN KURSSI, VETÄJÄNÄ NÄYTTELIJÄ EEVA ELORANTA.pdf

>>> TÄSTÄ NÄYTÖSPÄIVÄT JA -AJAT SEKÄ LIPPUHINNAT

Läkähdyttävän hauska lemmenkaruselli komediassa

Ahmed ja lemmenkipeät leidit

Hannele Laurin tähdittämässä musiikkikomediassa topakka maatalon emäntä, Eila, päättää pelastaa hiipuvan elinkeinonsa ryhtymällä uudelle toimialalle, hyvinvointibisnekseen. Avukseen hän pestaa TE-keskuksesta Ahmedin, turkkilaistaustaisen velikullan, jolla on paljon hyvää tahtoa, mutta vähänlaisesti taitoa ja osaamista. Kun ensimmäisenä asiakkaana TuoreeksTerveeks - hyvinvointikeskuksen pihaan karauttaa bemarillaan Sani, stressaantunut bisnesnainen, on kolmiodraama valmis. Lemmenkipeitten naisten ja Ahmedin piirileikkiä siivittävät ikivihreät iskelmät.

Käsikirjoitus Reijo Honkonen

Ohjaus Eeva Eloranta

Rooleissa Hannele Lauri, Opa McLees ja Annikki Saha

Kesto n. 2h, sisältäen väliajan (kahvio).

___________________________________________________

Kahden naisen loukussa

Hykerryttävän hauska komedia Eerosta, aivan tavallisesta suomalaisesta miehestä, ja hänen kahdesta naisestaan, joiden molempien nimi on Pirkko. Pirkot tutustuvat sattumoisin ravintolan pöydässä, kun Eero pahaa-aavistamattomana osuu paikalle . . .

Rooleissa Opa McLees, Eeva Eloranta ja Matleena Mannerto

Käsikirjoitus Eeva-Kaarina Kolsi

Ohjaus Eeva Eloranta

Kesto n. 1h 45min, sisältäen väliajan.

____________________________________________________

Hannele Lauri tähdittää Mummonmökki –komediaa Varkauden kesäteatterissa, Kuntorannassa

Jo kahtena aiempana kesänä sankat katsojajoukot kerännyt ja kriitikoiden kiittämä  Mummonmökki  -komedia jatkaa voittokulkuaan 2018 Varkauden kesäteatterissa.

Mehevässä kansankomediassa ahne perikunta juonittelee itselleen somaa mummon mökkiä, mutta pontevaa mummoa ei jymäytetä. Tuiman Elviiran roolissa loistaa kansansuosikki Hannele Lauri! Naurunpaikkoja pullollaan olevassa komediassa osansa saavat myös kuntapäättäjien kommervenkit, hoitoalan hassutukset ja kiinteistöalan kelmitkin. Mummonmökki soveltuu myös koko perheen kesäteatteriviihteeksi.

Varkauden Kesäteatteri toimii Kylpylähotelli Kuntorannan vehmaalla puistoalueella, Varkaudessa. Kesäteatterin uudistunut, 300-paikkainen ja nouseva katsomo sekä maineikkaan kylpylähotellin laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian parissa. Katsomosta avautuvat huikaisevan kauniit järvimaisemat ja väliajalla palvelevat Kuntorannan viihtyisä näköalaravintola ja allasbaari A-oikeuksin. Mikäli sää ei suosi, siirrytään tilavaan Eevansaliin, jossa esitys jatkuu viivytyksittä.

Lue lisää www.varkaudenkesäteatteri.fi ja www.kuntoranta.fi  

ROOLEISSA mm. Hannele Lauri, Eeva Eloranta ja Opa McLees.

NÄYTÖKSET

Ennakkonäytös to 24.5. klo 19

Ennakkonäytös pe 25.5. klo 19

Ensi-ilta la 26.5. klo 19

Muut näytökset

to 7.6. klo 19

pe 8.6. klo 19

la 9.6. klo 19

to 14.6. klo 19

pe 15.6. klo 19

la 16.6. klo 15

to 21.6. klo 15

pe 22.6. klo 19