HUOMIO! 24.5.2018 MUMMONMÖKKI -esitys ON  PERUTTU!

TULEVIA VIERAILEVIA NÄYTÖKSIÄ 2018:


EIJA VILPAS, TIIA LOUSTE JA VALDEMAR VIRTANEN

>>>Yötön yö esite ke 17.10.2018 klo 14

RIIA KATAJA JA
MINNA KIVELÄ

>>>Korot kattoon esite 4.12.2018 klo 14 ja 19

VALELÄÄKÄRI

MUMMONMÖKKI, kuva Tara McLees

JÄTTIPOTTI

KAHDEN NAISEN LOUKUSSA

Saattaja pääsee avustettavan kanssa maksutta, mikäli avustettavalla on esittää saattajakortti tai avustettavan sairaus tai vamma on niin selkeäti nähtävillä, ettei hän selviydy ilman avustajaa.

Ryhmien osalta saattajien määrä on neuvoteltava etukäteen Hannu Lappalaisen kanssa, puh. 0500 508 803 tai adeleracing@gmail.com.

Ryhmänjohtaja ja kuljettaja veloituksetta, kun ryhmä on 20 hlöä siten, että 18 maksavaa ryhmänjäsentä ja 2 veloituksetta.

Teatterilippujen maksuvälineinä Kuntorannan kassaan maksettuna käyvät käteinen, pankki- tai luottokortit, e-passi (liikunta- ja kulttuuriseteli) tai Smartumin kulttuurisetelit.

>>>ESITYSKALENTERI 2018

>>>NÄYTÖSPÄIVÄT JA LIPPUHINNAT KEVÄT-KESÄ 2018

Maineikkaan Kylpylähotelli Kuntorannan hulppea, yli 300 -paikkainen Eevansali tai 300 -paikkainen kesäteatteri ja laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian ja tähtiesiintyjien parissa. Aikamies -ravintola, rannan puoleiselta ikkunaseinustalta avautuvin huikein järvinäkymin, on A-oikeuksin varustettu ja tarjoaa edulliset väliajan kahviopalvelut sekä ryhmille ruokailumahdollisuuden (tilauksesta).

http://www.varkaudenkesäteatteri.fi

____________________________________________________

Komedia naurunpaikkoja pullollaan!

VALELÄÄKÄRI

Farssikomedia hotelli Kieppiin saapuvasta Erkistä, joka esiintyy lääkärinä saadakseen naisseuraa. Kun paljastuu, että muillakin hotellin asukkailla pilkottaa ketunhäntä kainalossa, on kuumaakin kuumempi soppa valmis. Hykerryttävän hauskan komedian pyörteissä kisailevat Tangokuningas Petri Hervanto (pankinjohtaja Yrjö Meteli) ja lumoava Helena Lindgren (Erkin ex-vaimo Liisa Autere), sekä värikäs galleria muita hahmoja, kuten respan herttainen Reeta, josta ei tiedä, onko hän mies vai nainen - vai joku muu . . .

ROOLEISSA Helena Lindgren, Petri Hervanto, Opa McLees, Matleena Mannerto, Ilkka Holmavuo ja Vuokko Korhonen.

KÄSIKIRJOITUS Olli Tola

OHJAUS Eeva Eloranta

Kesto n. 1h 45 min, sisältää väliajan (kahvio)

Esitykset EEVANSALISSA:
(to 1.2.2018 klo 19.00 ensi-ilta)

pe 18.5.2018 klo 19.00 (esitykset jatkuvat kesäteatterissa)

>>>Esite_päivitetty_6.11.2017

Esitykset KESÄTEATTERISSA:
>>>Esite_kesäteatteri_2018

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

___________________________________________

HUOMIO! 24.5.2018 KLO 19.00 -MUMMONMÖKKI -esitys ON PERUTTU!

Menestyskomedia Mummonmökki Varkauden kesäteatterissa, Kuntorannassa

Jo kahtena aiempana kesänä sankat katsojajoukot kerännyt ja kriitikoidenkin kiittämä  Mummonmökki  -komedia siirtyy jatkamaan voittokulkuaan 2018 uudistuneessa Varkauden kesäteatterissa.

Mehevässä kansankomediassa ahne perikunta juonittelee itselleen somaa mummon mökkiä, mutta pontevaa mummoa ei jymäytetä. Tuiman Elviiran roolissa nähdään Vuokko Korhonen, joka on ihastuttanut keväällä Helvinä Eevansalin Valelääkäri -komediassa. Naurunpaikkoja pullollaan olevassa komediassa osansa saavat kuntapäättäjien kommervenkit, hoitoalan hassutukset ja kiinteistöalan kelmitkin. Mummonmökki soveltuu myös koko perheen kesäteatteriviihteeksi.

Varkauden Kesäteatteri toimii Kylpylähotelli Kuntorannan vehmaalla puistoalueella, Varkaudessa. Kesäteatterin uudistunut, 300-paikkainen ja nouseva katsomo  sekä maineikkaan kylpylähotellin laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian parissa. Katsomosta avautuvat huikaisevan kauniit järvimaisemat ja väliajalla palvelevat Kuntorannan viihtyisä ravintola ja allasbaari A-oikeuksin. Mikäli sää ei suosi, siirrytään tilavaan Eevansaliin, jossa esitys jatkuu viivytyksittä.

Lue lisää www.kuntoranta.fi 

ROOLEISSA mm. Annikki Saha, Eeva Eloranta ja Opa McLees.

Esitykset KESÄTEATTERISSA:

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

>>>Esite

______________________________________

Rakastetun Mika Waltarin hersyvä komedia

Myöhästynyt hääyö

ENSI-ILTA TO 13.9. KLO 19.00!

Lemmenparin hääyölle kasautuu mitä hullunkurisimpia esteitä, ei vähimmin avuliaan anopin ja epäluuloisen Amerikan-enon toimesta. Jälkimmäinen on lisäksi tunnettu tuimasta naisvihastaan, joten pulaan joutunut sulhanen joutuu keksimään peitetarinan juuri solmitulle avioliitolleen, jottei odotettu perintö mene sivu suun. Omat mausteensa mehevään väärinkäsitysten soppaan tuo avulias anoppi, joka komedian kiemuroissa todistaa todeksi sanonnan ”sulaa se sokeri vanhankin suussa . . ”


Esityksen kesto 1 t 50 min, sisältäen väliajan

Rooleissa: Ismo Kotro, Sanna Tarulahti, Annikki Saha ja Ilkka Holmavuo.
Käsikirjoitus Mika Waltari

Ohjaus Eeva Eloranta

Oikeudet Sunklo

Tuotanto teatterituotannot.fi

>>>PÄIVITETTY ESITE

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

________________________________________

JÄTTIPOTTI

Leksan ja Raakelin rantaloma Rivieralla saa äkkikäänteen, kun koto-Suomessa ennen matkaa täytetty lottorivi paljastuu täysosumaksi. Kumpikin salaa toiseltaan tietävänsä jättipotista, kunnes totuus paljastuu. Parikymmenvuotinen liitto alkaa rakoilla, kun miljoonat saavat kummankin haaveilemaan uudesta kumppanista ja makeasta elämästä. Soppaa hämmentää vielä entisestään Alfredo, rantakahvilan valkohampainen gigolo, joka uskoo löytäneensä Raksusta elämänsä naisen. Leksa puolestaan päättää näyttää, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Mutta rahan villiinnyttämä aviopari joutuu pian toteamaan, ettei kaikki ole kultaa, mikä kiiltää. Loppumetreillä Leksan ja Raksun avioliittokin kohenee, piristysruiske on tullut tarpeeseen!

Viime vuosien hittisävelmien siivittämä Jättipotti tarjoaa katsojalle ratkiriemukkaita naurunpaikkoja ja viihdyttäviä hetkiä. Näyttelijät ovat kaikki kokeneita musiikkiteatterin saralla, tähtenä menestysmusikaaleissakin loistanut Tangokuningas Petri Hervanto, Pohjanmaa-elokuvasta ja tv-sarjasta Blondi tuli taloon tuttu Eeva Eloranta kutkuttaa nauruhermoja Raksuna ja mukana velmuilee myös Olli-Matti ”Opa” McLees.

KÄSIKIRJOITUS Eeva-Kaarina Kolsi    

OHJAUS Eeva Eloranta

LAVASTUS ja PUVUSTUS Proevents Team

KESTO 1h 40 min, sisältäen väliajan (kahvio).

NÄYTTELIJÄT: Petri Hervanto, Eeva Eloranta ja Olli-Matti ”Opa” McLees

Esitykset Eevansalissa:

KATSO >>>ESITYSKALENTERI

>>>Jättipottiesite tässä

_________________________________________

Kahden naisen loukussa

Hykerryttävän hauska komedia Eerosta, aivan tavallisesta suomalaisesta miehestä, ja hänen kahdesta naisestaan, joiden molempien nimi on Pirkko. Pirkot tutustuvat sattumoisin ravintolan pöydässä, kun Eero pahaa-aavistamattomana osuu paikalle . . .

Rooleissa Opa McLees, Eeva Eloranta ja Matleena Mannerto

Käsikirjoitus Eeva-Kaarina Kolsi

Ohjaus Eeva Eloranta

Kesto n. 1h 35min, sisältäen väliajan (kahvio).

Esitykset Eevansalissa:
KATSO >>>ESITYSKALENTERI

>>>_Esite_päivitetty_8.1.2018

_________________________________________