Camping

Camping

Kuntoranta Camping sijaitsee kauniilla paikalla Saimaan rannalla. Kuntorannan leirintäalueella on tilaa matkailuajoneuvoille, telttailijoille ja veneilijöille. Majoitusvaihtoehdon tarjoavat myös alueella sijaitsevat kymmenen leirintämökkiä. Kuntoranta Camping avattiin vuonna 2008 ja se nousi neljän tähden leirintäalueeksi jo saman vuoden syksyllä.

Matkailuajoneuvoille on 55 (+4) paikkaa. Suurin osa paikoista on omalla pensasaidalla rajattuja alueita kauniilla järvinäköalalla. Alustana ovat asvaltti, kivituhka ja nurmi. Kausipaikkoja on rajoitetusti.

Käytössäsi ovat huoltotilat jossa myös keittiö, oleskelu- ja pyykkihuoltotilat, WC:t ja inva WC sekä kaksi puulämmitteistä rantasaunaa, joita voit vuokrata käyttöösi kesäaikaan.

Leiriytyjien käytössä ovat Lomakeskus Kuntorannan ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto sekä hemmotteluhoidot. Leirintäalueella majoittuville kylpyläkäynnit ja noutopöytäruokailut ovat ostettavissa hotellin vastaanotosta alennetuin hinnoin.

Leirintäalueen asukkaat voivat osallistua myös ohjatuille liikunta- ja teematunneille sekä nauttia ravintolan iltaohjelmasta. Maksulliset lisäpalvelut eivät sisälly leirintäalueen paikkahintaan.

Varaa paikkasi nettivarauksen kautta 24/7 Kuntoranta Campingilta klikkaamalla tästä

Soita myyntipalveluumme 040 507 1625 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@kuntoranta.fi

Tutustu Leirintämökkeihin tästä

Hinnasto

Kaikki tämä Kuntoranta Camping -asiakkaille

Kaikkien leirintä-alueella ja venelaiturissa majoittuvien asiakkaiden käytössä on
• ajanmukaiset huoltotilat, jossa myös keittiö
• oleskelutilat
• vaatehuoltotilat
• WC:t ja inva WC
• kaksi puulämmitteistä rantasaunaa, joita voi vuokrata yksityiskäyttöön

Kuntorannassa on tilaa monelle leiriytyjälle.

Kuntoranta sijaitsee kauniilla paikalla.

Tilaa matkailuajoneuvoille

Matkailuajoneuvoille Kuntoranta Campingissä on 55 (+4) paikkaa, joista talvipaikkoja on 32 kpl. Suurin osa paikoista on omalla pensasaidalla rajattuja alueita, joista on kaunis järvinäköala. Alustana ovat asvaltti, kivituhka ja kesäpaikoilla nurmi. Kausipaikkoja on rajoitetusti.

Majoitu viihtyisästi mökissä

Leirintämökkejä (1-4 hengelle) on 10 kpl, joissa sisätilaa on noin 19 m2.

Mökeissä (14,9 m2) on kaksi erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva 1-2 hengelle. Minikeittiössä on astiasto 4 hengelle. Mökeissä on omat kylpyhuoneet ja wc:t (2,6 m2). Omia saunoja mökeissä ei ole. Leirintämökeissä ei ole liinavaatteita tai pyyhkeitä. Leirintämökit varattavissa keväästä syksyyn.

Kesäsatama veneilijöille

Veneilijän Keitaasta löytyy 12 venepaikkaa. Kuntorannan venelaituri on syväväylän varrella Pussilankanavan vieressä.

Tule telttailemaan

Telttapaikat on sijoitettu nurmikentälle, leirintäalueen rauhallisille paikoille.