Katamme maistuvat ateriat noutopöytään.

Kuntorannan omassa keittiössä valmistetaan terveellistä ja ravitsevaa kotiruokaa, joka katetaan Ravintola Aikamieheen noutopöytään. Tarjottavat valmistetaan vähälaktoosisina tai laktoosittomina. Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoitusten mukaan.

Aamiainen

Runsas ja monipuolinen aamiainen on katettuna maanantaista lauantaihin 8.00-10.00.

Lounas

Lounaslistamme vaihtuu sesonkien mukaan. Lounaalla on tarjolla runsaat salaatit, lämpimät ruoat, leivät ja levitteet, ruokajuomat sekä kahvit.
Katettuna maanantaista perjantaihin klo 12.00 - 13.00.

Päivällinen

Päivällislistamme vaihtuu sesonkien mukaan. Päivällispöydästämme löytyvät runsaat salaatit, lämpimät ruoat lisukkeineen, leivät ja levitteet, ruokajuomat sekä jälkiruoka.
Katettuna maanantaista perjantaihin klo 17.00 - 18.00.

Sunnuntaisin aamiainen sekä viikonloppuisin lounas ja päivällinen vain etukäteen tilattuna ryhmille tai tarvittaessa majoitustilanteen mukaan. 

Tilausruokailut

Tilausruokalistoiltamme voitte valita ryhmällenne (min. 10 hlöä) kokous- ja tilaisuusruokailut ja muut tarjottavat. Kokouksien, tilaisuuksien ja tapahtumien osalta pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse  040 507 1625 tai sähköpostitse myynti@kuntoranta.fi tai sivuiltamme löytyvän tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jätä tarjouspyyntö tästä