Tekemisen iloa

Tekemisen iloa

Tekemistä, näkemistä, kokemista

Kuntorannan tarjoamia palveluja täydentää ympäröivä järviluonto sekä Varkauden ja lähiseutujen monipuoliset palvelut. Ne tarjoavat ohjattua ja omatoimista tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille vierailijoille.

Ulkoilun iloa Saimaan järviluonnossa

Luonto, sen tarjoama rauha ja kauneus sekä lukuisat aktiviteetit ja elämykset odottavat sinua Kuntorannassa ja Varkauden seudulla. Lenkkeile, ulkoile, kalasta, marjasta, sienestä tai vaikkapa veneile. Löydä oma polkusi.

Varkauden Teatteri

Varkauden Teatterissa nautitaan upeista teatteri-elämyksistä tunnelmallisessa ympäristössä. Kaikessa mitä teemme on sydän mukana sekä vahva tahto ja rakkaus yleisöä kohtaan. Varkauden Teatterin jokainen esitys koskettaa, tuottaa iloa, naurua, kyyneleitäkään unohtamatta.
Teatteria vuodesta 1913 – koska timantit ovat ikuisia!

Mekaanisen Musiikin Museo

Vieraile museossamme ja näe/koe miten musiikkia on soitettu ennen MP3-soitinta, CD-levyjä, mini-discejä tai hifi-järjestelmiä. Oppaamme vauhdikkaan shown, soiton ja laulun johdolla kuljet läpi Museomme salien ja musiikin eri aikakausien nähdäksesi, kuullaksesi ja nauttiaksesi vanhan ajan mekaanisesta musiikista ja ainutlaatuisista laitteista.

Kesäteatteri Kuntorannassa

Kesäisin Kuntorannan vehreällä ranta-alueella viihdyttää Varkauden kesäteatteri, jonka nousevasta katsomosta avautuu huikaiseva näkymä suoraan Saimaalle. Sateen sattuessa kesäteatterin esitys siirtyy Eevansaliin.

Saunat ja uima-altaat

Koko perheelle sopiva idyllinen ja rauhallinen sauna- ja allasosasto jossa on sopivasti toimintaa. Osastolle pääsee hissillä ja suurimmassa altaassa on nostolaite, joten kylpylä sopii myös liikuntarajoitteisille.

Hoidot ja hemmottelut

Kuntorannasta muun muassa hieronnat, lämpöhoidot, kylvyt ja kosmeettiset hoidot. Hoitovaraukset voit tehdä Kuntorannan myyntipalvelusta.